Urban Fitness Hierontasetti

Helppo vapauttaa kipua kaikilla kehon alueilla 4 eri hieronnalla. Maapähkinä & hierontapallo auttaa syväkudoshieronnassa, joka lisää verenkiertoa ja palauttaa tulehtuneita lihaksia millä tahansa hierontatyökalulla.
Foam Roller – Vaahtorullan käyttö vähentää kipua harjoituksen jälkeen, parantaa verenkiertoa, vapauttaa lihaskireyttä ja hajottaa solmuja lihaksissa.
Hierontapallo – Hierontapalloharjoitukset on suunniteltu vähentämään lihasjännitystä ja parantamaan tiettyjen selän, rintakehän, olkapään, käsivarren ja kyynärvarren nivelten ja lihasten joustavuutta.
Peanut Massage Ball – Maapähkinähierontapallo tähtää syvälle kudoslihaksiin stimuloimaan tehokkaasti verenkiertoa ja vähentämään lihaskipua ja epämukavuutta tarjoamalla helpotusta niskaan, hartioihin, käsivarsiin, selkään ja moniin muihin alueisiin.
Jalkahierontapallo – Jalkahierontarulla helpottaa jalkojen kireitä ja väsyneitä lihaksia ennen tai jälkeen harjoituksen. Piikikäs pinta auttaa ohjaamaan verta suoraan kudokseen terveydelle ja liikkuvuudelle. Auttaa toipumaan vammasta, rauhoittaa jalkapohjan fasciitis tai kipeät jalat

Lisää tarjouspyyntöön