Merkinnät pelikentälle – linjauspisteet

Merkinnät säästävät paljon työtä ja aikaa. Pelikenttien merkintä sujuu helposti ja merkit pysyvät luotettavasti paikallaan. 

Synteettinen ruohojäljitelmä, joka ruuvataan paikalleen. Ulottuu syvälle maahan, ei koidu vaaraa pelaajalle. On helposti havaittavissa. Vähentää virheet kenttien mittauksissa.

Pakettiin kuuluu väline  asennusta varten

Yksi 25 kpl-setti riittää yhden jalkapallokentän merkitsemiseen

Ei tarvitse enää mitata pelikenttää uudelleen kesätauon jälkeen. Merkinnät pysyvät hyvin paikallaan, koska ne tulevat tarpeeksi syvälle maahan. Merkintöjen käyttö vähentää virheitä kenttien mittauksissa ja niiden asettaminen oikealle paikalle käy helposti.

Viisi värivaihtoehtoa, sininen, keltainen, punainen, oranssi ja valkoinen. Kaikki värit näkyvät  hyvin ja helpottavat viivojen vetämistä kentälle. Merkinnät eivät  haittaa ruohonleikkuuta vaan ne sulautuvat  ruohoon. Merkinnät pysyvät tukevasti paikallaan riippumatta siitä mitä lajia kentällä pelataan. 

Tuotetiedot:

Kokonaispituus 17 cm (ruuvi 10 cm, ruohotupsu 7 cm)

Sis. asennusvälineen

Ohje:

Kiristä luotilanka ja aseta ruohotupsu oikealle paikalle.  Työnnä noin parin sentin syvyyteen. Purista samalla ruohotupsua yhteen, työnnä asennusputki ruuvin päälle niin että tupsu jää putken sisään ja lyö putken päähän vasaralla. Merkinnän tulisi upota n. 4 cm syvyyteen. Sirota lopuksi päälle hiekkaa, niin että ruuvin ja maahan väliin jäävä tila täyttyy tiiviisti.

Lisää tarjouspyyntöön